Etiketler

1 Mart 2012 Perşembe

Paterhoff... Yazlık Saray


Yağmurluklarınızı giyin, ıslanmaya ve eğlenmeye hazır oluuun!!!

Çar 1. Petro tarafından inşa edilmiş olan Baltık Denizi kıyısındaki yazlık saraya Paterhoff'a gidiyoruz!

Bahçesi muhteşem... Günümüzde mevcut teknolojilerle böyle bir bahçe yapabilirsiniz ancak yapıldığı zamanı düşününce yok böyle bir bahçe ve su oyunları!

150'yi aşkın altın kaplama fıskiyeler görüp görebileceğiniz en güzel su oyunlarını sunuyorlar size... Vegas'takileri unutun! Onlar bir sürü aletle çalışıyor... Bunlar son derece basit bir teknikle...


Fıskiyeler belirli bir saatte çalışmaya başlıyorlar... Herkes yer kapmaca telaşına giriyor... :)





Çar gelen misafirlerini etkilemeyi çok severmiş... Sadece gelen misafirler değil halkta çok etkilenmiş ve devrim wallahi billahi kaçınılmaz olmuş !!! Wallah babanemin sözü Çar'a yakışır, zevk pe... :))))

 Veee eğlence başlıyooooooor !!!

Sonuçta diğer krallıklarla bi sidik yarıştırma var... Fransızlar, Avusturyalılar pek kendilerine layık görmüyormuş Çar'ı... Çarda napsın garibim kendisini kabullendirmek için Versailles'yınız varsa benimde böyle sulu zırtlak nefis bi sarayım var yapıyomuş ;) 









 Basit bir bank mı sandınız? Bankın önündeki taş zemin size küçük bir şaka yapacak !!!


Grupta çocuk olması bu zamanlarda işe yarıyor. Bazı taşlara bastığınızda fıskiyeler harekete geçiyor ve sizi ıslatıyooor!!! Çar hangi Avrupa kralını ıslattı acaba böyle? :ppp

 Baltık Denizi...
 Başka bir şaka ağacı...










Gidip görmenizi tavsiye ederim... Yazı yaz gibi geçmeyen bi memlekette böylesine sulu bi bahçe? Antalya'da maltalyada olsa serinlersiniz de, dünyanın çatısına yakınken, yaz da olsa soğukta... Çar bu akıl-sır ermeeez! :) 

Şatafat gümbür gümbür devrimi hazırlamış efem... Krallarla aşık atarken azcıkta halka kaşık atılsaymış... ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder