Etiketler

2 Ocak 2013 Çarşamba

Meeery merry christmas ! ;)

Christmas'da yurt dışında olmak...
Hem de Londra'da olmak...

Ozzziiiii senelerdir Londra'ya gitmiyorum, öğrenciyken gitmiştim, gitmek çok istiyorum benimle gelirmisiiiiin?

Londra abi!
İki elim kanda olsa, hatta hamile olsam çocuğu doğurmak için yatıyo olsam kalkıp giderim yani!!! 

Tamam dedim... Gidelim... O kadar gezgeçim bu güne kadar christmas'da yurt dışında olmamıştım... Bide THY kampanya yapmış diyosun... Bi de indirimli Hilton diyosun... Şu an kapıdayım bebek!!! :))

THY uçmuştu... Biz uçak saatine karar vermeye çalışırken 200 liraya gidip dönmeyi kaçırdık!!! 340 TLlik olanına saatine bakmadan atladık!!! 

300 lira laan!!! Banana Republic'e  girip kaşmir kazak manyaklığımdan 600'den aşşağıya çıkmayan beeeeen Londra gidiş-dönüş uçak biletine 300 lirayamı oooo yooo dicem!!! 

Biletin fiyatı iyiydi hoştu ama gidiş Gatwick'ten dönüş Heathrow'dan dı... 

Gatwick'i sevmem abi... Zırt diye pırt diye Londra'ya ulaştırmaz beni... Heathrow da senelerin alışkanlığı var... metroya nerden gidilir, trene nerden binilir bilirim... Gatwick'te tabela okumaktan canım çıktı ayooool !!! :pppp  :))))

Ay bide sen Londra'yı biliyosun sorumluluğu olunca!
Bacı dedim biliyom bilmesine de arada bilmediğim yerlerden soru çıkarıyon... Stres etme beni... Victoria istasyonuna kadar bende senin kadar cahil cüheylayım... Londra'ya Victoria'ya varalım ondan sonra rehberliiim hizmetinde! :) 

Gatwick'ten Londra'ya Victoria istasyonu aracılığı ile ulaşıyorsunuz... Güzel istasyondur Victoria... 20 senedir gitmişliğim yoktu... Yeniden görmek hoş oldu da... Ben Paddington istasyonuna alışığım... Heathrow bağlantılı tüm trenler oraya gelir... 

Bebeem arıza kadınııım... Bildiğim havalimanı bildiğim istasyon bane baneee... :p

Cumartesi-salı 3 gece 4 günlük seyahatimiz karganın şeyini daha şey etmediği uçuş saatiyle neffiiiiis eğlenceli başladı! :)

Bu güne kadar Queensway de 3 yıldızlı bir otelde kalıyordum... Saolsun uzuuun kadınım Tower Hill'de Double tree hilton'u indirimli olarak ayarladı.... İyi halt yedi!!!! Bundan sonra manzarası olmayan, bitli maymunun hallicesi otelimde nassı kalıcam beeen nasssı???? 

London tower bridge manzaralı 12. kattaki barı nassıııı nefisti!!! Bundan sonra 3 yıldızlımda uyumaya gitmeden evel nefis Londra gece manzarasına bakarak orda demlenicem! :)

İlk gün bizim memlekette olmayan, bize çok cazip gelen christmans pazarlarına daldık... 

Southbank bölgesindeki pazar yağmura-kalabalığa rağmen bizi öyle mest ettiki seneye Almanya'da christmansı kutlamaya karar verdik... 

Nefis alman sosisleri, sıcak şarabın hasları... Ooof... Bi sürü incik boncuk... Çakır keyif insanlar... London eye'ın mavi ışıklarıyla atlıkarıncanın ışıklarının neşeyle dans etmesi... Yoksa onlar değilde biz mi dans ettik? Bilemedim şimdi... Biraz daha sıcak şarap? Onca ale üzerine... evet eveeeeeet ! Tanrım mutluyuuuuz... Thames'in en sevdiğim bölgelerinde arkadaşıma  sevdiğim köşeleri göstermenin keyfi... Arada mimari birifing! Sıkıldın mı? Aaaa ne ne bilmem gerek... Gel ara sokaklara ortaçağdan kalma... 

İlk gün öyle bi yürüdük ki... Gece hayatı planımız iptal oldu ve aşık olacağımız otelimizin 12. katıyla tanıştık! :)

Hyde Park NY Centrel parktan sonra onu hayal kırıklığına uğrattı... Eee dedim kış günü geldik baharda görecen sen buraları... Ata binenler, piknik yapanlar, biletçiye yakalanmadan şezlongta oturmacalar... Eee şimdi ağaçlar yapraklarını dökmüş, cıpcılız boş yeşil bi arazi... Taaaaş gibi popolarıyla koşanlar haricinde bişi yok! Bu arada yavrum erkek milletine tayt giydirilmesi yasaklanmalı!  Oooooy oooy...Oooyş... Ooops ben çok abazamıyım neyim! :ppppppp 

Uzun zaman sonra geldiği için ona klasik turistik program yaptık... Sayesinde yıllar sonra Notting Hill'e yeniden gittim... Pazarları muhakkak uğranmalı... Ben artık gitmiyorum çok ucuza harika şeyler buluyorsunuz ve onları Türkiyeye taşımak zor oluyo... Nefis bi gümüş çatal-bıçak takımımda eksik olsun yanniiiii!!! :))) 

Londra'ya kadar gelip gitmemek olmaz belki ama bu güne kadar kenarından kıyısından çok geçmiş olsamda (o bölgede son zamanlarda yapılan modern binalar-sergiler sebebiyetiyle) Greenwich'e hiç gitmemiştim! Sıfır noktasını görücem diye tutturdu kadın! Hemde gece! Lazerle çizgiyi gösteriyolarmış diye!!!

İlk İngiltereye gittiğimde, Cambridge'den Londraya geleceğim ilk haftasonu İstanbul'un zeeeenginlerinden birinin oğlu çok yalvarmıştı  bana noluuur oraya gidelim diye! Hadi beaa demiştim The National Gallery'ye gidip Van Gogh'u görücem ben !!! Oğlan benimle gelmek için çok ısrar etmişti önce oraya gidelim sonra oraya... Ben peşimden atıcam diye çocuğu... Atmayaydım şimdilerde sosyete dergilerinde Greenwich'de başlayan aşkımızı okuyo olurdunuz... :pppp 19'da neysem 40'da da oyum abi... getti zeeengin olaaaan getti! :pppppppppppp 

Sıfır noktasında hiç yaşanmamış hazin bir aşk hikayesinin anısı vardır! :pppppppppppppp

Uzun kadınımı mutlu etmek için bi de gelmişim 40'a ve bu belkide 100. Londraya gelişim görmemek ayıp olur diye gittik Greenwich'e... Gittik ama binanın içinde bulunduğu park zifiri karanlık! Karanlığı geç ikimizinde çişi gelmiş durumda! Karanlıktan bi sincap çıksa şırıl şırıl bacaklarımızı ısıtacağız!!! 

Yürü allah yürü... Karanlık... in-cin top bile oynamıyooo!!! Ulaan Benü Londra'da tecavüze uğrayacaksam burası ilk tercihim diiil bilesin!!! Adamları otelimize götürmeye ikna edelim hıııı? 

Sonunda tepeyi tırmanıp lazeri gördüğümüzde bu sefer sevinçten ısıtacaktık bacakları!!! :)

Fotoğraf koyamıyorum yoksa sıfır noktası nası bişi göstermek çok isterdim! 

Hayatlarında hiç lazer görmemişler gibi bi süre yeşil ışığa kitlenip birbirimize sarıldık ve çook mutluyuz çok mutluyuz ihi ihiiii yaptık!

Anlatılmaz yaşanılır bi çocukluktu! :))
Yanlız ilginç bişi deneyimledik, kendimizi sıfırlanmış gibi hissettik!
Hatta ben duva muva okumaya başladım... 
Dışarı atılmayı bekleyen fazla alkol mü, karanlıkta korkuyla tırmanılan tepenin etkisi mi çözemedik... :))))))
Bi sürü foto ve şaklabanlıktan sonra keyifle aşağıya indik ve o neee??? Parkın kapıları kitlenmiş!!! 

Al sana sıfır! Benüüüü kaldık leeeyn burda!!!!
Allahtan bizim gibi kalan 6-7 kişi daha vardı... Yavaş yavaş onlarda kapının önünde birikince oh dedik ama uzuuun kadınıım çoktan telefona sarılıp İstanbul'da yaşayan kardeşine bekçi gelmezse herkese haber et bizi burdan çıkarsınlar talimatı vermeye başlamıştı bile! :)))

O talimatlar verirken ben parkın kapısının demir korkuluklarına yapışmış çevreden geçenlere heeeeelp heeelp us muzurluğu yapıyodum bi yandan da kaderde Greenwich parkının çimlerine işemek varmış her halde diye düşünüyordum :))))

Bekçi geldi ve bizi kurtardı... Son tren saatine kadar Greenwich'in publarında keyif yaptık... Hava öyle nefistiki Aralıkta Thames kıyısında oturmanın keyfini doyasıya yaşadık! :)

Her şey ve her yer tatil olduğundan sanatsız bir Londra yaşamak benim için keyifsiz oldu...
Sergiye gidemedim, konsere gidemedim...
Beaaaaydi yani...
London Filarmoniyle bi keyiflere dalamadım! :( 
Aaa lütfen her gittiğimde muhakkak London Filarmoniyi dinlerim... 

Pazartesi günü tükkanlar kapanacağı için birbirimizden ayrılıp alışveriş çılgınlığımıza daldık...

Tası tarağı toplayıp Londraya yerleşmiş hasetimden çatııır çatıır çatladığım arkadaşımla buluşmaya gittim ben...
Kadın çaynizle aram pek yok diyince hasedimin de vermiş olduğu terbiyesizlikte ben ördek yicem sen bana bakacaksın dedim!!! 

Gıgı çıkmadı... Karşısında yarım ördeği hüplettim sonraaaa benden beter Tiffany manyağı olarak hadi dedi Tiffany'ye... Deme dedim... dedi... :)))

Ooo bebeeem ooooo... ve ühüüüü ühüüüüüü !!!
Güya 40 yaşımda kendime almayı planladığım pembe safir yüzüğü parmağımdan çıkarmamak için ne taklalar attım! 
Üçbin küsüüüür sterlingçik olan yüzüüü alamadım tabiki!!! 
Amerikada ikibincik dolar... Burda sterlin farkı... Ühüüüü... Yürüüü zengin sevgili yapmaya yürüüü kadın! Alkolümde geldi... Ama önce çiş... Çişimde geldi! 

Bu arada uzun kadınıımla seyahat arkadaşı olmayı çişlerimizin aynı zaman da gelmesinden ötürü çok sevdik! 
Birinin gelir diğerinin gelmez kıyamet ondan kopar! 
Eee yani o kadar iç, yürü, ye... yaz dil ki ter olarak atim o kadar sıvıyı! :ppppppp

Sizlerin iyi seyahat arkadaşı olur bundan yargısı nedir bilmiyorum ama bizimkisi yürümek ve çişmiş! :))))

Neyse Londrada yaşayan hasedimden çatladığım arkadaşımda çiş konusunda problemsiz çıktı! :)

Dedik bu akşam Christmas akşamı uzuuun kadınım alışveriş çılgınlığından çıktığında hem bizi kolay bulsun hem de St. Paul's katedralindeki ayine gidene kadar nezih bi local pubda demlenelim... 

Ve hasedimden çatladığım arkadaşım Marylebone'da The Marylebone pubına götürdü bizi... 

Christmas eğlencesi orda başladı!!! Londra sokaklarında 3 Türk hatun öyle bir estik ki... :)))

Yurt dışına gittiğimde çapkınlık yapmam ben... Hoş Türkiye'de de yapmam...  Ancak bu sefer çapkınlık yapmam konusunda çok ısrar vardı ve uzuun kadınıma yapmadan döndürülmemem tembihlenmişti!!! :)) Ah sevgili dostlarım sağolun ama domuzum ben! :)))

Uzuun kadınımla bi anlaşma yaptık... Domuzluk yapmicam sohbet edenlerle sohbet edicem ama kesinlikle flört milört etmicem! 

Ulan ben bi yayım... Benim flört etmiyorum dediğim şey doğal olarak habitim! Flörtçünün allahıyız biz de... İsteyerek yapmayız onu :)))) O yüzden hep yanlış anlaşılırız... eee ben senle flört etmiyodum ki sohbet ediyodum walla... Size flört geliyo bize sohbet! Bu arada gerçek flörtü ne sanıyosak???? :))))))

Mekan süperdi... Tek sorun mutfağı yok... Sokağın karşısındaki Türk restoranından kebap siparişi verebiliyorsunuz! Adamlarla öyle bi ahbap olduk ki parasız kalsak yemek yicemiz yer var artık! :))) 

Saat ilerledikçe yakışıklılar gelmeye başladılar... Başladılar ama çoğu gay!!! Ve bendeniz başladım güzelim adamlar niye gay diye twitler atmaya :))))

Barda sohbet eden 2 adam hakkında çok pis geyikler döndürüyoduk kiiii, şaraplarımız bitti ve benim alma sıram gelmişti! 

Geyiğin ortasında kalkıp bara gittim ve tesadüf eseri geyik yaptığımız adamların yanına düştüm! 

Tırınınıııım!
Solaryumda amma kalmış diye geyik çevirdiğimiz bronz olanı döndü ve benimle muhabbete başladı...
İstem dışı masamıza döndüm ve Benü'den sohbet etmeden dönersen seni öldürürüm bakışı aldım...
Ulan edim de adam gaaay leen bakışı attıysam da neyseee gerçek bi Britişle konuşma pratiği olur dedim! :pppp

Adamla konuşma nedenim Londra'da gerçek İngiliz bulunamıyo olmasıydı!!!! 

Allahım o ne koyu aksan laaaan!!!
Doğrumu anlıyom  acep... Heee anlıyom, kulağım biritş aksanını anlıyoooo yuppiii!!!  konuş Ozy... :))))

Gaycik olsada benim gibi wahşi cazibeli cici bir kızdan etkilenmemiş olması imkansız bakışını görüp şaraplarımızı kaptığım gibi masaya geçtim! ( bu aralar ego sorunum var... Ben çok güzelim, herkes bana hayran, aşık... 40 yaş sendromu diyorum buna geçecek inşallah! :ppp) 

Benüden aferini kapıp allahım bi gayle flörtleştirdiler beni yaaa diyerek sigara içmeye dışarı çıktım! Sigaramı yaktım, bronz dışarı çıktı!!!

Oooo tanrım adamı döndürdüm!!! Ben nasssı neffis bi yaratığım böyleee! Adam benimle konuşur konuşmaz gayliği bıraktı! Yoksa çok seksüel mi bu??? Ben kaçıncı kadehi içiyorum acep???? 

Yanıma oturmak için izin istedi ve tüm domuzluğumla homurdana homurdana koca popomu kenara çektim! 
Dave dedi...
Ozy Ozborn dedim! Bu aralar herkesle böyle tanışıyorum... Civciv ezerim dikkat diye de ekliyorum! 40 yaş sendromu... İdare edin :p
Sigarasını yakarken, Are u gay? diye sordum! :)))
İlk nefesini ziyan eden şaşkınlığı çok güzeldi!!! :))))

Adam gay-may dilmiş... dünyanın sonunu görmeye Mayalara gitmişler... Orda yanmış... Anaa şirinceye giden enayiler gibisiniz dicektim zor geldi bu cümle... Güldüm sadece! 

Başladık muhabbete... Geçen sene Türkiyeye gelmişmiş vs... Adamın gay olmadığını öğrensemde ben adamı orcinal biritiş praktisçisi olarak adlettim! Tipim dildi... Ve hiiiiç çapkınlık modum yoktu... Benüden fırça yememek için takılmaya devam ettim bi de fark ettimki amca eğlenceli... :))) Eğlenceli ama sigara bitip içeri girerken muhabbeti içerde devam ettirmek için hiç niyetim yokken Benüüü dışarı çıktı ve Dave'i davet etti! 

Hırrladım!
Sus be huysuz havuç yaptı! 
Beaaa!
Abiler masamıza geldiler 3 kadın ve 2 adam başladık mekandaki gay tahminlerimizi sıralmaya... Gırla kıyamet şamata! 1 saat kadar önce bana kesik atan sonradan yunanlı olduğunu öğrendiğimiz adamın kesin gay olduğuna tüm masa hemfikir olunca ben bi bozuldum! :)) Bozuldum ama kalkmış inmez egom bak bi gayi bile etkiliyosun şşşşş yapıp moralimi yerine getirdi! :pppppppp

Ben Ozy Ozbornum...bi süre sonra masaya olan ilgim bitti! Cool kadınlığım tuttu... Sigaramı kaptığım gibi dışarda demlenmeye başladım! Kendi alemimde kendi Londra mutluluğumda... Bi yandan da eş dost Londrayı yıkıyorum sansın diye düdük kafa çapkınlık twitleri şutluyorum! :))) 

Ayine gitme saatimiz yaklaştıkça bizim alkol seviyeside yükseldi! Dave ve Nobicik biz dinsiz imansızız yaptılar... Biz ayine gitmezsek olmaaaaz haşaaaa şeklinde 40 yıllık hristiyanmışlığa bağladık! 

Aaaa aaaa töbe töbeee olmaaaaz dinsiz imansız olmak ne demek aaaa aaaaa küçük İsa'yı üzüyosunuz ama... aaaa-aaaa!!! 

Adamların programı başkayken bizimle St. Paul'e gelmeye karar verdiler...
Verdiler ama bi anda sokakta ünlü siyah taksilerden kalmadı! 
Köşeye doğru hep beraber yürürken bana kesik atan gay yunanlı ve yanındaki müslüman zenci Aliyle kavgaya tutuştuk! :)))

Ali tutturdu siz ne biçim müslümansınız diye...
Biz hepimiz kardeşiiiiiiiz, ayrı din tek tanrı dersi vermeye başladık! 
Gay yunanlı bana kaşını gözünü kırpıp kırpıp duruyo diye ben ona ayrı sardım! Bu mubarek günde ne olduğuna karar ver evladım!!!! Amen!

Ali manyaktı!!! Ulan asıl sen nasıl müslümansın bi gayle pub'da işin neeeee???

Taksi bulup taksicinin gece gece nassı delilere çattım bakışı eşliğinde St. Paul'e doğru yola koyulduk!

Anaaam o neee!!! Bütün Londra katedralin önünde sırada!!!
Tipik bi Türk olarak sıraya aradan karışalım dediysem de biritişlerin biritişliği bu teklifime oooo çook ayıp bakışıyla ortaya çıktı! 
Beaa dedim! Ben gidim... Benide bırakmadılar!!! :(
Aşırı kalabalık nedeniyle ayine katılamadık... :(( Ben çok üzüldüm... 
Çünkü o gece orda birisi için dua etmem gerekiyodu...
Bir şekilde kapıdan içeriye kaçak girmeye çabalasam da grup beni yakaladı!
Dave, Robi, Benü, Bahar! Ensesinden tutulan kedi yavrusu gibi beni yakalayıp taksiye bindirdiler... Soho'ya aleme... 

Takside küstüm ben oynamıyorum modunda ağladı ağlayacak şekilde uslu uslu oturup bir an önce Soho'da eğlenme moduna geçmek için çabalarken her yerin Christmas yüzünden kapalı olduğunu gördük! 

Beaaa ayine de gidemedim, eğlencede yok!
Harbi arıza ruhlu huysuz havucum haaaa!!! 

Dave bize gidelim dedi... Alkol var, ayini izlemek için tv var ve evimde sigara içmek serbest! 

Allahım çapkınlık twitlerim gerçek mi oluyo neeee??? 
Tipik 3 Türk kızı bakışı atıp, bi bok ederlerse yere sereriz laan biz bunları diip ok dedik! :))))

Yaş kaç olursa olsun... Nasıl eğitim almış olursan ol... DNA'da var Türk kızlığı! :)))))

Allahım o neee???
Adam harbiden zengin çıktı!!!
Bahar aha bize Tiffany alacak adam dedi!
Ben heee dedim ama tipim diiil leeeyn... Neyse mukadderaaaat!!! :ppp

Dave güzel bir ev sahibi olarak bir de galiba bizleri etkilemek için evini gezdirmeye başladı!
Kızlar dedim bu bizi fakir fukara sanıyo her halde... Etkilenmiş gibi yapın! 
Ooow aaa...
Benim geyik garajdaki arabayı görene kadar sürdü!!! 
Poooorş laaan poorş!!! Ben bunu sürmek istiyoruuum! 

Ah aah bi zamanlar boğazda yalıcıkta oturan, porşcuklu bi sevgili adayım vardı... Adam çok yakışıklı ve çok zengindi... Ben böyle bi adamla uğraşamam diyerek adamı şutlamıştım! 33'lük çıtırdım... Adama öyle hatunlar sarkıyodu ki sen ilgilenmiyosan ben ilgilenicem laaaan o hatun kaçar mıııııı diyodum!!! :))))

F1 sevdam yüzünden İstanbul Parkta düzenlenen porsche cupda güzelim arabasını bana verip sürat denemeleri yapmama izin vermiş bir melekti o! 

O anılar canlandı ve ben Kıprıstan sağ direksiyona alışııım yaaaa nolcek kiii sokakta azcık sürsem arızasına geçtim! :)))

Tabi kimse beni takmadı!!! 
Dave arabayı kullanmak istiyorum yaaa arızamdan beni bacon pişirerek çıkardı!!!
Koca bir tava baconlı sandwiç ve şarap! 
Al çocuum sen bunları ye iç şurda uslu uslu tv'de St. Paul'deki ayini izle!!! :))))
Ben köşede dini bütün şekilde baconları hüpletirken onlar kağıt oynama başladılar... :)))

Ne Christmas ama!!! :)))

Ozy ozborn sıkılmasa olmaaas!!! Sadece zemin katta sigara içildiğinden bodrumdaki bilardo odasına kimse inmek istemedi... Bi sürede bu yüzden arıza çıkardım...

Baktım abi kimse beni takmıyo, aldım fotoğraf makinemi ve Dave evi gezdirirken gördüğüm şey üzerinde çalışmak için Dave'in yatak odasına çıktım!

Niyemi?
Hayatımda ilk defa tavanda ayna olan bir yatak odası görmüştüm!
Kimse bilardo oynamak istemiyodu ve kimse benimle ilgilenmiyodu! Tabi benim insanları itme duvarlarımda buna sebepti ya... :)))

Adamın yatağına yatıp aynadaki görüntümü fotoğraflamaya başladım!!! :))))))

Oo bebem şu anki kilolarımla kesinlikle o aynada kendimi çıplak olarak görmek istemem!!! 

Oooo nooo!!! Bir mimar ve amatör bi fotoğrafçı olarak yeterince çalışma yaptığıma kanaat getirdikten sonra aşşağıya indim kiiiii beeenu I phonundan göbek havaları çalıyoooo ve adamlarda dans ediyolar!!!

Ooo tanrım... Ben ne kadar içtim yaaaaa??? Bu gördüklerim gerçek olamaz!!! O noooo gerçek!!! :))))))

Gitme zamanımız geldi bence!!! desem de kağıt oynu bilmeyen ben kendimi masada buldum! Bi sürü kurallar bi sürü şamata bi tür kaaat oyunu ama neee??? Christmas gecesi konken oynamayı öğrenmişim! Bravooo! :)))

Ve klasik son facebooktan arkadaş olmaca!!!
O an Dave'e ayrı bi sardım! 
Sayfasındaki taaaş gibi sarışın hatun fotoğraflarını görünce bu kim dedim? 
Sevgilimdi dedi... Eee dedim...
Çocuk istemiyorum diye ayrıldık dedi...
?????
Benim 2 tane var... Daha fazla olsun istemiyorum...
Tanrım bu cevaptan sonra tanımadığım taaaaaş sarışın hatunun avukatı kesilip adama neden sperm father olmadın diye saldırmaya başladım!!!
Sperm father?
Bence kimseye ingilizce bildiğimi söylemeyelim... Sorry ailem paralarınız heba oldu! 
Godfatherdan mı esinlendim nedir... Adama neden sperm father olmadın diye ciddi ciddi sardım!
Olamam... o da benim parçam olacak sorumluluk almalıyım... İstemiyorum... Adam ciddi ciddi açıklama yapıyo bana...
Biz 3 kız aaay bak adamı görüyomusun...Ne iyi... Bizim başımıza gelse bize kürtaj derler bak ah ne iyi adam diye türkçe geyiklerdeyiz... 
Anlat Dave'cim ben geyikteyim ama bi kulağımda sende!!! 
:)))))))
Robicim sen bi suuus! Taaaş sarışını sevdiği adama kavuşturma çabalarındayım ben şu an! Aay her konuştuğumuzu ingilizceye çeviremeyiz hemde sabahın 4'de çook zoor bebeğim!!! Şu an kendi dilimizde bile anlaşamıyoruz!!! 

Müthiş geyiklerle gecemiz pardon sabahımız son buldu... 
Londra'nın göbeğinde oturan 2 İngiliz arkadaşımız oldu... 
Benüüü düdük kafa her ikimizinde İstanbul'da olmayacağı tarihte onları Türkiye'ye çağırdı!!! 
Adamlar faceden gelcez biz diyolar... Oooops walla ben o tarihte Çeşme'deyim kesin Benü Bodrum'da eee gelin yani de... Mukadderaaat! :))))

Otele dönerken Christmasın ertesinde hiç bir ulaşım aracının çalışmadığını öğrendik!!! Bizi otele götüren taksiciyle pazarlık yaparak bizi akşam havalimanına götürmesi için anlaştık...

Ben çok dindar değilim dedi... Yarın çalışabilirim!
Ve şunu öğrendik Londra'da aç kalmamanızı ve ulaşımınızı sağlayanlar dindar olmayan hristiyanlar veya başka dine mensuplar! :))))

Otele yaklaşırken Benü, öpüşemedik dedi...
Benim öpüşmeye niyetim yoktu zati dedim... Sizin için bu gece eğlendim... Biliyorum dedi az huysuzluk yaptığın için teşekkürler... Bişi diiil dedim... Maksat Ozy ozborn çılgın bekar hayatı yaşıyo sansınlar şşşşş dedim... şşşş dedi :))

12'de oteli biz mi boşaltık otel mi bizi boşalttı...Ooo nooydu! 
Allahım allahım dün gece ne içtik laaaan biiiz!!!
Bom booş sokaklarda yürüdük...
St. Paul'ün 3.15'teki ayinine katılmadan önce çoook para vermiş olsakta ilk Christmas öğlen yemeğimizi yedik... Ayine katılıp dualarımızı edip mumlarımızı yaktık... 

Ulaşımın tatil olduğu Londra sokaklarında çiş yapabileceğimiz her yer kapalı olduğundan çişimiz gelmesin diye dua ede ede özgürce dolandık...

Ve indirimli bir şekilde bizi Heathrow'a götüren siyah taksimizin rahat koltuğunda otururken kendi Londralarımıza veda ederek havalimanına geldik... 

Christmastan bir gün sonra sakın dönmeyin!İtinayla tavsiyemiz olunur! :)))